dimarts, 20 d’octubre del 2009

Estrenem Blog

Comencem una nova etapa web en la nostra història com Associació. Com tots ja sabeu, fins ara el nostre portal a Internet era www.at-zenet.tk on anàvem “penjant” tot allò que creiem interessant per tots els socis i com a font de divulgació de les nostres activitats, però per damunt de tot com a palanca de llançament de la nostra Pujada a la Nevera.

Sapigueu que aquest domini que hem utilitzat fins ara, ens va ser facil.litat per una persona “del poble” resident a Catalunya. I dic “del poble” per que a banda de ser fill de pares i iaios nascuts ací (al carrer Sant Roc) només una persona que tinga aquest sentiment pot fer tant desinteressadament tota la feina desenvolupada per difondre el poble d’Atzeneta dins de la xarxa d’Internet, posant en funcionament la nostra pàgina, la del futbol, la de la banda de música, la de la fira de la caça i una generica del poble d’Atzeneta. Sempre ens ha actualitzat tots els continguts que li hem enviat, ens ha fet tot el que li hem demanat i mai ens ha demanat res a canvi, ni una perra. Al contrari.

Aquesta persona es diu Ivan, i passa alguns dies entre nosaltres a festes. Tan desapercebut com sempre.

Per tot açò Ivan, el Club de Muntanya At-Zenet et vol donar les GRÀCIES públicament a tu i tots els que hagen col.laborat amb tu en mantenir aquesta pàgina durant aquests anys. Gràcies per tot.

D’ara endavant, aquesta tasca es desenvoluparà a la web en format de blog,
donada la seua facilitat de treball i d’accés a l’hora de penjar tota la informació i d’accedir a ella sense tindre que rebre informació no desitjada.

Aquest espai estarà obert per a tots aquells socis que vullgeu contar les vostres experiencies, eixides u altres temes i opinions. El Webmaster es reserva la possibilitat de no publicar aquells articles que considere no apropiats per al contingut del blog.

Esperem la vostra col.laboracio al cdmatzenet@yahoo.com

1 comentari:

  1. Hola a tots:
    Sr.Roca, me pareix que voste va errar l'ofici, cada dia que pase veig que lo teu son les presentacions, i estar damunt de l'escenari jajajaja.
    Ara parlant en serio, jo també li done les gracies a Ivan Boronat per el seu treball.
    I com voste diu que aquest blog es per als socis, propose la quedada d'eixir de Xodos al pico i tornar amb esmorçar a Xodos per gentilessa de Distribucions Peris, ja que al final no crec si l'acabarem de fer.Esta quedada ja porte un any oberta, però no hi ha manera de ferla.

    ResponElimina