dimecres, 28 d’octubre del 2009

PR-CV 116. Coll Canterets-Mola Garumba-Forcall-Fabrica Giner.



Un nombrós grup capitanejat per Deme i acompanyat per Rosa Mari, Paqui, Sonia, Estela, Lidia, Aaron,Victor , Alberto i un grup d'amics covarxins iniaren al Coll de Canterets esta ruta seguint el PR-CV 116 fins Forcall. La tornada fou pel sender fluvial que uneix aquesta població de la Fabrica Giner, ja dins del terme de Morella .



Aquesta ruta va ser una de les eixides programades per Club el passat mes de juny.Al no ser una ruta del tot circular, van deixar alguns cotxes en el coll de Canterets( carretera que va des de Morella a Cinctorres).


Morella sempre present



Des d'aci s'inicia un ascens fins aplegar baix els cingles que formen la Mola Garumba. Bordejant aquest cingle apleguem en Vistes de Forcall. Bonica senda i espectacular paisatge.

Una vegada a Forcall, a part de l'esmorzar a la plaça, segur que van tastar els dolços típics de la localitat, assaltant el forn antic.Després tornada a la Fabrica Giner, seguint el sender fluvial, que recorre la part esquerra del riu Bergantes.
A la Fabrica Giner, podeu divertir-vos una estona en el circuit d'aventura saltapins. Tambe teniu l'opcio de tornar al Coll on hem deixat el cotxe. No hi ha un sender marcat hi ha que anar cap a traves en direccio al Coll, per aixo recomanent deixar uns cotxes en cada lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada