divendres, 13 de novembre del 2009

Eixida Club Muntanya Vistabella

Els amics del Club de Muntanya de Vistabella han preparat una ruteta per a aquest diumenge 15 de novembre. Es tracta d'una ruta d'uns 14 kms que ens portara a vore la Cova Santa, i des d'alli a la Lloma del Mas de Garrido.


La pujada a la Cova així com fins a d’alt a la lloma del mas de Garrigo es molt empinada, si algú te por a les altures que no ho intenten.




La ruta la van fer en desembre passat varios membres del Club, on vam tindre lloc dos descubriments, la senda d'Eladiet i la sempre recordada senda de menos d'un hora entre Vistabella i la Xaparra...(je, je ens va costar mes d'una hora).

L'eixida de Vistabella sera a les 8.30h de la plaça del dau. Cal portar esmorzar i una bona llum per a entrar a la Cova.

1 comentari:

  1. Va, també li dius empinat a qualsevol cosa.

    A vóre mascle, hi han alguna senda o algo per a baixar des de la Lloma de Benafigos fins al barranc on ja comença la pujada a la cova ??

    La rodada que jo volía fer un diumenge en la tropa era Coll del Vidre, Lloma, baixar al barranc, pujar a la cova, d'ahí dalt a la Lloma Garrido, baixar per la pista una altra vegada al barranc, eixir per la pista i agafar la senda que puja cap al Coll del Vidre.

    Lo únic que no tinc clar és baixar de la Lloma Benafigos baix.

    ResponElimina