dimecres, 1 d’abril del 2009

TOT A PUNT PER A LA 9ena PUJADA A LA NEVERA -GRAN PREMI ESPAI VIU

Ja està tot a punt per a la 9ena PUJADA A LA NEVERA – GRAN PREMI ESPAI VIU. Ahir dimarts 31 de març, a falta d’unes hores per a que finalitzare el termini d’inscripció, eren 683 els corredors que ja s’habien inscrit, lo que suposa el rècord de participació en aquesta prova.
Molt de nivell per a aquesta novena edició de la cursa, tant en homes com en dones. En homes, el 300 € que hi han acumulats per al rècord, han fet que la cursa siga atractiva per a corredors de primera fila, com Remigio Queral, Fernando Ruiz (actual poseïdor del rècord en 1h54’20”) i Abderrahim Ait Ben Chatoui. Altres corredors de nivell inscrits són Adolf Aguiló, M.A. Duplas, els germans Moreno, que van fer un molt bon Campionat Autonòmic, J.J. Rubio Sagredo, Ezequiel Cuesta i Juan Navarro, 5é classificat a la lliga autonòmica. I com no el local Javier Medall.
En dones tenim l’actual subcampiona autonòmica, Loli Peñarroja, l’actual campiona de la lliga autonòmica, Xari Adrián, Rosa Guillamón, Patricia Cabedo i Silvia Sos, guanyadora la setmana passada del Marató de Borriol, dura cursa en la que el C.M. At-Zenet va lograr el tercer lloc al podi per equips.
Com a novetat, tenim enguany una marxa popular no competitiva de 13 km., per el mateix circuit que la Pujada, i que esperem que tinga bona aceptació per a properes edicions.
Cal destacar que la 9ena Pujada a la Nevera, és la primera prova de la recentment creada I Lliga de Curses de Muntanya Castelló Nord, que va ser presentada el passat divendres 27 de març al saló d’actes de Ruralcaixa a Castelló.
Esperem que per al dissabte puguem disfrutar d’un bon oratge, encara que és possible que per la recent nevada es xafe algo de neu en la part alta de la cursa. El que sí que és segur, és que el Penyagolosa i el Marinet els vorem encara nevats.
Bé, només queda donar les gràcies a tota la gent que s’ha apuntat a la nostra cursa, i dessitjar-los sort per al dissabte. També agrair la col.laboració de l’empresa ESPAI VIU i de la resta d’empreses i entitats tant locals com de fora. Des de el C.M. At-Zenet, esperem estar a l’altura que els corredors es mereixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada