dimarts, 22 de febrer de 2011

Descripció Recorregut

Atzeneta-1er Control: (Km 0- Km 8.1)

Eixim d'Atzeneta per una pista asfaltada picant cap amunt però suau, fins al km.1.Deixem l'asfalt i tenim un altre quilometre picant cap amunt.A partir d'ací baixada per pista de 500-600 m. i després primer tram de senda, curt però intens fins al km.3.Després d'ací 2 km. per pista molt ràpids picant cap avall.Una vegada creuat el barranc pujada per pista constant però sense forts desnivells fins al km.5. Baixada molt curta per pista i pujada constant i dureta fins al 7.300. Baixada tècnica curta fins al 1er control situat en el Km 8.100.Control de la Torrentina

Fotos: http://picasaweb.google.com/Atzenetphoto/Atzeneta1erControlRecorregut

Torrentina- 2on Control: (Km 8.1- Km 14)

Abandonem el 1r Control per una lleugera pujada per pista fins al km 9. Una vegada passat el Mas de Fandos tenim 500 m. de pista en lleuger descens. En el km 9.500 ens trobem amb la primera pujada dura fins a l'10,5 (Pujada amb un pendent mitja del 19%). I quan pareix que ja estàs, 1 km. més de pujada per pista prou dureta. Després 1 km. ondulat fins a arribar a un tram de pista molt empinada (km.12). Ens trobem amb la "Cuesta de los Suspiros", costa curta (300 m) però amb un pendent del 21% a l'eixir de la costa , 1,5 km. De senda ondulada, molt corredora si s'arriba amb força. I la pujada final fins al segon control per un xicotet tallafocs (300 m) molt dur, però curt amb un desnivell del 30%. Estem ja en el km. 14. Control de la Nevera.

Fotos: http://picasaweb.google.com/Atzenetphoto/1erControlNevera

Nevera- 3r Control: (Km 14- Km 18)

Baixada tècnica d'1 km.( desnivell mitjà del 24%) i després 3 km. De pista per a volar. Ja estem en el km.18 i 3er control. Control de la Torrentina.

Fotos: http://picasaweb.google.com/Atzenetphoto/Nevera3erControlTorrentina

Torrentina- Atzeneta: (Km 18-Km 26.6)

El camí cap al Magranar s'inicia amb un descens i després 3 km. de senda i barranc molt bonic.Creuem la carretera de Xodos i en 1 km.(senda i pista en baixada) estem en el Magranar (4rt control). Després una xicoteta pujada de 200 metres i una tram de senda fins a eixir a la pista que ens porta a Atzeneta. Els 3 últims km. són també per a volar, si un arriba amb forces, clar està.

Fotos: http://picasaweb.Google.Com/Atzenetphoto/3erControlAtzeneta

1 comentari:

  1. Hola me podéis facilitar un correo para ponerme en contacto con vosotros?? Gracias
    César Canales Hortelano

    ResponElimina