dilluns, 30 de novembre del 2009

Vallibona-Moli Rico

Fins la comarca dels Ports, s'han desplaçats la gent del Club, per tal d'investigar noves rutes i camins, per a les eixides de la propera temporada.Concretament la xicoteta, però bonica, població de Vallibona, ha sigue l'escenari triat en aquesta ocasió.


Un grup format per Deme, Sisco, Rosamari, Paqui, Lidia i Eladi, ha eixit des de el Tossal Gros, situat a 1.260 m. Hem agarrat una pista forestal que ens ha portat sempre en descens cap el Mas de la Basseta.


Passat el GR 7 i un poc abans d'aplegar al Mas, abandonem la pista i anem camp a traves a buscar la pista del Mas de Jovani.

Després hem continuat baixant fins aplegar al riu Cérvol, on ens hem trobat en un paratge preciós, el Moli Rico.

En el mateix Moli comença un PR que ens ha portat fins Vallibona, es una senda realment bonica.


Després de l'esmorzar de rigor, hem visitat els carrers típics de la Vallibona. De camí a la Font Vella, no hem pogut resistir i hem parat en el bar del Garxo, tipical bar de poble.



La tornada hem agarrat el GR-7 pel Mas del Cap de la Ombria, una senda en continua pujada, que ens portara al Tossal on ens espere el cotxe i Alberto que esta vegada s'ha escaquejat. Nomes pujar als cotxes ha començat a caure unes gotes d'aigua i canviar el temps, així que esta vegada ens hem escapat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada