dimecres, 22 de desembre del 2010

XI PUJADA A LA NEVERA-GRAN PREMI ESPAI VIU

La XI PUJADA A LA NEVERA-GRAN PREMI ESPAI VIU ja te data, serà el 5 de Març de 2011. Per a llavors el Club, ja fa unes setmanes que ha començat a treballar per tindre preparada una altra edició.

Com a previ de la prova ací teniu el cartell d'aquesta edició.



FOTO: Raul Garcia Castan. Guanyador X Pujada a la Nevera. 5 Voltes Campió d'Espanya, Campió d'Europa 2009 i sub-campió del món.

NOVETAT: Des de l'organització hem fet una reflexio: "Un corredor que fa 7 curses a l'any al final de temporada té a l'armari ple de 7 camises de la mateixa qualitat i una trenta d'euros menys a la butxaca" Aleshores PA QUE COLLONS VOLS UNA ALTRA SAMARRETA

Amb 9 €, vine i participa de la mateixa cursa, dels mateixos servicis i estalviat per pagar una samarreta que no gastaras mai!!!!!!

Inscripcions obertes a partir de 1 de febrer...Anirem informant

5 comentaris:

  1. Buenas tardes,

    me llamo Raquel Pradas y soy la responsable del calendario nacional de carreras populares de Foroatletismo. El motivo de mi contacto es invitaros a que añadáis al calendario vuestra XI edición de la Pujada a la Nevera para darle una mayor difusión.

    Podéis dar de alta la carrera mediante el siguiente enlace: http://www.foroatletismo.com/carreraspopulares/alta-carrera.php

    Gracias y un saludo!

    ResponElimina
  2. molt bona idea si senyor... aixo o aneu cambian, en conter de una samarreta podrieu donar un buff, o uns guants, o manguitos pa correr, una radiet d´eixes xicotetes per correr... pues no hi han coses pel mateix preu que la samarreta i ben xules !!!

    salut

    ResponElimina
  3. a mi m'agraden els regals, son un record, ja que jo no sóc dels bons corredors, i així després puc presumir que la he fet.
    Victor.

    ResponElimina
  4. Està clar que la carrera la fa perquè t'agrada però un detallet (útil) no estat més, com a record de la teva gesta.
    Això si, 9 euracos sense RES em sembla un robatori. Amb això he donat de menjar a 200 corredors en un ultra tot el recorregut de 100 km.
    A la propera ho penseu millor! perquè molts es van tirar enrere per "el preu sense res"
    Que vagi bé.
    Salutacions

    ResponElimina
  5. Kande ves parla amb Zp i a vore si ens traus de la crisis, hi ha moltes curses que no et donen mes que la camiseta i et foten 14 Euros, els avituallaments pelats i el fi de carrera lo que el viento se llevo i ara os pareix car 9 Euros on tenieu bons avituallaments, mes un bocata,caldo, cervessa a go-go,Ala ves tu i organitzau mes barat. Sobraooooooooooo

    ResponElimina